Kairos-kurssi Jyväskylässä

Kohta sinne pääsee, nimittäin Kairos-kurssille! Se on kaikille kristityille tarkoitettu lähetysaiheinen intensiivikurssi. Sen tavoitteena on kouluttaa, inspiroida ja haastaa aktiiviseen osallistumiseen etenkin vähiten saavutettujen ihmisryhmien saavuttamiseksi. Kurssi sopii kaikille, jotka tahtovat syttyä lähetystyölle ja vahvistaa omaa lähetysnäkyään. Koulutus sopii hyvin myös jokaiselle, joka miettii lähetystyön merkitystä tai epäilee lähetyskäskyn ajankohtaisuutta. Kurssikokemukset ovat olleet erittäin innostavia. Erityisesti Kairos on ollut vastaus heille, jotka eivät ole kokeneet olleensa niin sanotusti lähetysihmisiä.

Kurssi järjestetään kahtena viikonloppuna, yhteensä seitsemänä päivänä. Lähiopetusta on noin 22 tuntia. Kurssilla hyödynnetään erilaisia oppimistapoja kuten ryhmäkeskusteluja, lyhyitä luentomaisia esittelyitä, infotuokioita, videoita sekä erilaisia teemaan sopivia aktiviteetteja.

Jyväskylän kurssi järjestetään 19.-21.1., 1.2. ja 2-4.2. 2018 Palokan Toivonkulmassa (Olavintie 1). Kurssin hinta on 90 € (materiaali ja koulutus 60 €, ruoka ja kahvit 30 €). Ilmoittautuminen: kairos@jklhelluntaisrk.fi, 040 7326 079. Vapaakirkon yhteyshenkilö/lisätiedot: Harri Kilpeläinen, harri.kilpelainen@svk.fi, 040 4151 579.

Kurssin päivittäinen aikataulu:

  • To-pe klo 18–21, iltapala.
  • La klo 9–18 (20.1.) ja klo 9–19 (3.2.), lounas ja kahvitauot.
  • Su klo 10.30–14.30 (21.1.) ja klo 13–18.30 (4.2.), lounas ja kahvitauko.

Kurssin yhdeksässä osiossa käsitellään lähetyksen raamatullisia perusteita Vanhassa ja Uudessa testamentissa, kristinuskon leviämisen historiaa, lähetysstrategiaa, jäljellä olevan tehtävän kuvausta sekä kulttuurienvälisiä huomioita ja globaalikristittyjen yhteistyötä. Kurssin aikana pohditaan opitun soveltamista omaan elämään.

Kairos -kurssi on intensiivinen, kattava lähetyspaketti jossa teoria ja käytäntö kulkevat käsi kädessä. Kurssi avaa silmät Jumalan mission suuruudelle ja haastaa osallistumaan siihen. Sini, kurssilainen

Lue lisää:

http://www.kairoskurssi.fi/

http://simplymobilizing.com/courses/kairos/

http://www.kairoscourse.org/