Palvelemaan

Urban Light ei rakennu yhden ihmisen varaan vaan monien eri tiimien ja niissä palvelevien ihmisten työpanokseen. Jokaisella joka haluaa kantaa oman kortensa kekoon, on mahdollisuus tulla mukaan palvelemaan johonkin tiimiin. Joihinkin tehtäviin edellytämme tiettyjä valmiuksia. Palveluvuoro on noin kerran kuukaudessa. Tule mukaan nauttimaan yhdessä tekemisen meiningistä, tutustumaan ihmisiin, palvelemaan Jumalaa ja rakentamaan seurakuntaa!

Tiimit:

Welcome
Welcome-tiimiläiset toivottavat ihmiset tervetulleiksi ovella, ja kohtaavat erityisesti uusia kävijöitä illan aikana.

Creative
Tunnetko luovuuden kukkivan? Onko some arkipäivääsi ja sinulla on näkemystä graafisesta suunnittelusta? Me vastaamme sometuksesta, postereista, valokuvauksesta ja graafisesta ilmeestä.

Musiikki / Urban Sound
Jumala on antanut meille monille musiikillisia lahjoja, joilla voimme palvella seurakuntaa johtamalla ihmisiä ylistykseen musiikin avulla. Jos omaat sydämen joka haluaa ylistää Jumala, sekä musiikilliset perusvalmiudet jonkin instrumentin tai laulun osalta, tule mukaan joukkoon!

Miksaus
Miksaaja vastaa laadukkaasta äänestä illoissa niin puheen, musiikin kuin videoiden osalta.

Media ja valot
Esiintymislava ja esitystekniikka antavat osaavissa käsissä erinomaisen tunnelman iltaan. Screeniteknikot, valotiimi ja muut taiturit luovat taidoillaan näyttävät puitteet iltaan.

Striimaus
Viihdytkö kameran takana? Tämä porukka striimaa illan tapahtumat netin välityksellä tilaisuutta katsoville, ja taltioi sen myös myöhemmin katsottavaksi.

English interpretation
Urban Light illat tulkataan suomesta englanniksi. Tulkkaustiimi vastaa siitä, että myös englantia puhuvat pääsevät mukaan meininkiin.

Kirjapiste (tauolla Gradialla)
Kirjojen keskellä kohdataan ihmisiä ja etsitään heidän tarpeisiinsa sopivaa aineistoa.

Vahtimestarit
Autat iltojen sujuvassa kulussa huolehtimalla turvallisuudesta illan aikana, ja luomalla tervetullutta ilmapiiriä olemuksellasi iltaan.

Jos haluat mukaan johonkin tiimiin, täytä ja lähetä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä. Ja jos olisit kiinnostunut palvelemaan lahjoillasi joissakin muissa tehtävissä kuin yllä olevissa tiimeissä, kerrothan lomakkeella ajatuksistasi.

[contact-form to=”harri.kilpelainen@svk.fi” subject=”Mukaan palvelemaan”][contact-field label=”Nimi” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Sähköpostiosoite” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Haluaisin palvella…” type=”checkbox-multiple” required=”1″ options=”Welcome-tiimi,Creative,Musiikki/Urban Sound,Miksaus,Media ja valot,Striimaus,English interpretation,Kirjapiste (tauolla Gradialla),Vahtimestarit,Joku muu tehtävä (anna lisätietoja)”][contact-field label=”Lisätietoja” type=”textarea”][/contact-form]