Tiimit

Sinä voit muuttaa maailmaa. Sinä voit saada hymyn toisen kasvoille. Sinä voit olla kipinä, joka sytyttää tulen. Sinä voit inspiroida toisia.Urban Light ei rakennu yhden ihmisen varaan vaan monien tiimien. Tule mukaan tiimeihin nauttimaan yhdessä tekemisen meiningistä ja rakentamaan seurakuntaa. Bill Hybelsin sanoin: “Paikallinen seurakunta on maailman toivo!”

Welcome
Ovat vastassa ovella, kun tullaan sisään

Kahvila
Keittiötiimit loihtivat iltaan pikku purtavaa ja huolehtivat kahvin, teen sekä mehun tarjoilusta.

Urban Sound
Urban Sound on Urban Lightin yksi iso ylistystiimi. Kts. erillinen esittely.

Miksaus
Miksaaja vastaa laadukkaasta äänestä illoissa.

Media ja valot
Esiintymislava ja esitystekniikka antavat osaavissa käsissä erinomaisen tunnelman iltaan. Valomiehet, screeniteknikot ja muut taiturit luovat taidoillaan näyttävät puitteet iltaan.

English translation
Urban Light illat käännetään suomesta englanniksi. Tulkkaustiimi vastaa siitä, että vaihtarit ja muut englantia puhuvat pääsevät myös mukaan meininkiin.

Kirjamyymälä
Kirjamyynnissä on runsaasti huippu kirjoja. Lukeminen kannattaa aina. Kirjamyynti on auki ennen iltaa sekä iltojen jälkeen.

Mukaan tiimeihin

Tiimitoiminta on mahdollista jokaiselle, joka haluaa antaa oman panoksensa peliin mukaan. Joihinkin tiimehin edellytämme tiettyjä valmiuksia. Pääperiaate tiimeissä on että palveluvuoro on noin kerran kuukaudessa. Mikäli oma vuoro peruuntuu, pitää tilalle kysyä joku toinen.